Elektrische Scooter Actieradius? Waar Precies

Je elektrische scooter; plus- en minpunten

In dit verhaal ga ik het hebben betreffende een voertuig waar veelvuldig vraag naar is. Eveneens als lieden met vakantie gaan gebruiken ze dit steeds veel meer: een elektrische stadsbrommer. First things first; de elektrische scooter is buiten beschouwing gelaten van speelgoed. Het is, net zoals een wagen, een rijtuig. Meerdere modellen halen snelheden van 60 km per uur of hoger, maar met enkel 25 km per uur kan er al een ongeluk plaatsvinden. Met dat in gedachte is het tijd om de voordelen en nadelen van deze elektrische scooter eenmaal even wat beter te bekijken.

Wat is het voordeel?

Het gebruik van de elektrische scooter brengt een hoop voordelen met zich mee. Wat zijn die baten vraag je je af? Dat lees je hieronder!

· Redelijk omvangrijke opslag: De elektrische scooter bezit een ruimte onder de stoel, zodat je al je tassen, dingen of rugzakken kan meenemen.

· Besparing: Een van de aanzienlijke baten van de elektrische scooter is de impact op de portemonnee van de gebruiker: je krijgt te maken met een aanzienlijke besparing op benzine.

Geen file beste elektrische scooter te koop of wachten op het openbaar vervoer: Je bent vrij om te gaan waar jij wilt, vouw de scooter uit en vertrek!

· Beter met betrekking tot het milieu: De elektrische scooter is heel veel minder ongezond voor onze omgeving.

In stilte rond karren: Er zijn lieden die het vervelend vinden dat de scooter geen geluid maakt, terwijl dit een omvangrijke ergernis is. Harde geluiden zorgen voor afleiding, wat vervelend is met betrekking tot lieden die aan het werk zijn. Deze scooter is dus veel minder slecht voor je omgeving en het milieu.

De nadelen van de elektrische scooter

Het gebruik van een elektrische scooter brengt echter ook een reeks nadelen met zich mee. Onderstaand krijg je een opsomming van die nadelen.

image

· Je gaat een stuk minder hard: Dit minpunt komt echter niet bij alle elektrische scooters voor. Het kan bij jou het geval wezen dat je scooter een stuk minder snel rijdt, dit komt omdat hij dan kleinere wielen heeft.

image

Het opladen van je scooter: Tanken is gelijk gebeurd, maar het opladen van jouw scooter kost wel wat tijd. Het is geen algemeen nadeel voor iedere elektrische scooters, maar in enkele gevallen en modellen kan de accu van een elektrische scooter bij lage temperaturen sneller worden ontladen.

· Verschillende punten: Er zijn nog lang niet genoeg plekken om jouw scooter op te laden. Met een aanzienlijke accucapaciteit in een elektrische scooter kan je gemiddeld 60 kilometer afleggen.

Strenge situatie en wetten: Landen als Singapore en China beschikken over strenge wetten voor de registratie van je elektrische scooter bij de plaatselijke vervoersautoriteit. Een licentie regelen voor een elektrische scooter is lastig, echter voor een gewone scooter niet.