Scooter Kopen Uitgesteld Betalen? Goedkoop bij wie?

Wat voor scooter kan je het beste aankopen?

Er bestaan wel scooter kopen prijzen een aantal redenen te https://www.washingtonpost.com/newssearch/?query=Vespa Piaggio bedenken zodat je liever een scooter zal willen in plaats van een auto. Een fiets is dan misschien enigszins langzaam echter een scooter is uitstekent. Het zal dan ook een mooie aankoop zijn ingeval je een scooter koopt. Ongetwijfeld is het handig dat je weet precies waar je aan toe bent, vandaar bieden we je in dit artikel een aantal tips. Zo weet jij precies waar je op dient te letten indien je jouw aller eerste scooter koopt.

Het selecteren betreffende je scooter

image

Constateren welke scooter je wilt aankopen hangt natuurlijk af van je rijbewijs daarentegen bovendien of je een bepaalde voorkeur hebt. Als je je scooter exclusief wilt gaan benutten om er mee naar het werk te kunnen gaan, heb je voldoende aan een 50cc scooter. Wens je echter een permanent alternatief bezitten om mee te karren dan kun je altijd voor een wat meer gedurfd model kiezen, onder andere bijvoorbeeld een 125cc.

Voor welk merk ga je?

Een bepalend punt is om goed naar het label van de scooter te kijken. Er bestaan twee merken die hoog in het lijstje staan, en waar de meeste lieden dan ook voor kiezen. De bekendste modellen vind je hier beneden.

Piaggio (Vespa)

Dit is heus wel het bekendste scootermerk op het moment. De meeste mensen die nadenken middels een scooter, denken aan een Vespa. Het is de typische scooter, in de eerste plaats beroemd om zijn strakke stalen frames. Hieronder zie je de populaire modellen van dit moment:

o De Vespa LX I met een 50cc motor

o De Vespa LX 4v met een 50cc motor

o vespa lx150 150cc motor

o Vespa GTV 300 300cc

Italiaans model uit de jaren 50

Amerikaanse fabrikant van scooters geïnspireerd op Italiaanse modellen uit de jaren 50. Vintage gecombineerd met geavanceerde technologie, ideaal toch? Dit label komt uit Chicago. De modellen van Genuine die op dit moment onwijs populair zijn, zijn onder andere:

buddy50 50cc motor

buddy125 125cc motor

image

buddy stella met 147cc motor

Wanneer je kiest voor een van bovenstaande modellen weet je 100% zeker dat je goed zit. Wanneer je al een soort scooter in gedachte had, is dit misschien makkelijker. Het is comfortabel om rond te kunnen rijden op een scooter. Door meerdere straten en stegen heen rijden met de wind richting je gezicht voelt aangenaam aan.