Scooter Kopen Waar Op Letten? Lees Dit Eerst

Wat voor scooter kan je het voornaamste aankopen?

Er zijn wel een reeks redenen te bedenken waardoor je liever een scooter zal willen in plaats van een wagen. We hebben het hier echter niet betreffende de fiets, evenwel over de scooter. Een scooter kopen is een van de voornaamste dingen dat je evenwel kunt doen. Met de richtlijnen die in dit artikel staan helpen wij jou alvast op weg. Zo weet je precies precies waar je op moet letten bij jouw aller eerste scooter aankopen.

image

Uitkiezen van jouw fonkelnieuwe scooter

Uitzoeken welke scooter je wilt kopen hangt natuurlijk af van je rijbewijs maar bovendien of je een bepaalde voorkeur hebt. Heb je hem enkel nodig om naar het baan en naar huis te rijden dan heb je genoeg aan een geringe scooter. Echter ben je van plan continu gebruik te maken van je scooter, dan kun je eenvoudiger voor een groter model gaan.

De verscheidene beroemde merken

Het label van de scooter is relevant om te weten. Er bestaan twee merken die hoog in het lijstje staan, en waar de meeste mensen dan ook voor kiezen. Wij hebben de grootste en de bekendste modellen even voor je op een rijtje gezet.

Piaggio (Vespa)

Dit is evengoed wel het bekendste scootermerk op het moment. Als iemand zich bezig houdt met de aanschaf van een scooter, komt de Vespa het vaakste voor. Het is een mooie scooter met een strak uiterlijk. Onderstaand de meest bekende modellen:

  • Vespa LX I 50cc
  • De Vespa LX 4v met een 50cc motor
  • vespa lx150 150cc motor
  • vespa gtv300 300cc motor

Genuine

Amerikaanse ondernemer van scooters geïnspireerd op Italiaanse modellen uit de jaren 50. Vintage gecombineerd met geavanceerde technologie, perfect toch? Genuine bevindt zich in Chicago. De modellen van Genuine die op dit moment onwijs bekend zijn, zijn onder andere:

  • buddy50 50cc motor
  • De Buddy 125 met een 125cc motor
  • buddy stella met 147cc motor

Om te kiezen voor een van de bovenstaande merken en modellen kun je absoluut weten dat je niet de fout in zou gaan met je aanschaf. Ingeval jij al een bepaalde scooter in gedachte had, is dit soms makkelijker. Het is leuk om rond te kunnen karren op een scooter. Dat heerlijke gevoel als je de wind langs je gedaante voelt is bijna magisch.

image

Scooter Kopen Nieuw? Let Op

Elektrisch rijden met een Escooter Elektrische scooter kopen kosten? Fast & Furious Scooters scooters, ook wel Escooters genoemd, lijken fulfilled de dag meer terrein te winnen. Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische scooter. Natuurlijk is rijden op elektriciteit een milieubewuste keuze omdat er geen uitlaatgassen zijn, en dus ook geen CO 2 uitstoot. Maar er zijn meer voordelen! Zo kun je nu en in de toekomst iedere milieuzone betreden zonder problemen.

Fast Furious scooters

Christiaan Huijgensweg 10, 2408 AJ Alphen aan den Rijn
$10900 3278387
Scooter Kopen Yamaha? Klik Hier

Scooter Kopen Occasion? Lees Dit EerstScooter Kopen Prijs? Doe Het Goedkoop

De Escooter rijdt ook nog eens goedkoper want benzine is duurder dan elektriciteit. Wil je een elektrische scooter kopen dan kun je kiezen uit verschillende modellen van uiteenlopende merken. Scooter kopen pointers Wanneer je een scooter wil gaan kopen dan kun je het beste eerst onze scooter kopen tips pagina doorlezen.

Waarop Inspecteren bij Scooter Kopen KostenScooter Merken Kopen? Waar Precies

Scooter Kopen Waar Op Letten? Doe Het VoordeligScooter Kopen Kosten? Lees Dit Eerst

Scooter Kopen Prijzen? Geen ScamScooter Kopen Online? Waar Precies

Denk daarbij aan de frequentie dat je de scooter of escooter gaat gebruiken. Is deze voor dagelijks gebruik zoals woon- werkverkeer of puur voor plezier. De goedkope scooters zijn niet altijd een even goede keuze wanneer je ze intensief gaat gebruiken. Er zit namelijk een kwaliteitsverschil in. Vooral bij dagelijks gebruik is de betrouwbaarheid additional belangrijk.

Een ander belangrijk punt, bij het kiezen van een scooter, is de snelheid. Er bestaat namelijk een bromscooter en een snorscooter. De bromscooter rijdt maximaal 45 km p/u en de snorscooter 25 km p/u. Bij de brom variant ben je verplicht een helm te dragen. Escooters zijn ook in 25 en 45km p/u te verkrijgen.

Je mag ook mailen of bellen natuurlijk voor persoonlijk advies. Telefonisch zijn wij bereikbaar tussen 13.00 en 21.00 uur, 7 dagen each week. Bel ons op 0900-327.8387 Scootermerken Bij Fast en Furious kun je nagenoeg ieder scootermerk kopen die er bestaat. Wij verkopen zowel A- als B-merken. Het prijsverschil is soms erg groot, maar wanneer je de tweewieler niet dagelijks gebruikt, of wanneer je een klein spending plan hebt, dan kan een B-merk een prima keuze zijn.

Scooter Kopen Tips? Let Op

A-merken gebruik vaak goede kwaliteit onderdelen welke tevens goed verkrijgbaar zijn. Garantie krijg je op iedere scooter maar de garantie zit op de onderdelen en niet op het arbeidsloon om ze te vervangen. Soms kan een B-merk onderaan de streep toch iets duurder uitvallen. Aangezien je ook je scooter kunt kopen op afbetaling, kun je ook voor een paar tientjes per maand al een goede scooter rijden.

Welke merken zijn B-merken De brommers- en scooters pass away onder de B-merken vallen zijn: BTC, IVA, Killerbee, AGM, en Turbho. Er zijn ook een aantal elektrische scooters waarbij het merk in Nederland nog weinig naamsbekendheid heeft. Dit zijn als voorbeeld GST, Lifan, Ecooter, Nimoto, Gomax, Torrot, en Askoll. Scooter kopen in onze winkel Uiteraard ben je van harte welkom in onze fysieke winkel in Alphen a/d Rijn of bij een van onze afhaalpunten.