Scooter Kopen Yamaha? Let Op

Wat voor scooter kun je het beste aankopen?

Je wagen verkopen en overgaan op een vervoersmiddel met twee wielen klinkt totaal niet zo beroerd. Een scooter is erg acceptabel om mee te karren en sneller dan de fiets. Het zal dan ook een handige aanwinst zijn wanneer je een scooter koopt. Toch is het handig dat je weet waar je aan toe bent, vandaar verlenen we je in dit verhaal een hoeveelheid aanwijzingen. Zo weet je exact precies waar je op moet letten bij je eerste scooter aanschaffen.

Het selecteren van jouw scooter

Constateren wat voor scooter je wilt kopen hangt vanzelfsprekend af van je rijbewijs maar ook of je een bepaalde keuze hebt. Heb je hem uitsluitend nodig om naar jouw werk en naar huis te rijden dan heb je voldoende aan een geringe scooter. Daarentegen ben je van plan altijd gebruik te maken van de scooter, dan kun je eenvoudiger voor een groter model gaan.

Welk label kies je?

Een bepalend punt is om goed naar het label van de scooter te kijken. Er bestaan twee merken die hoog in het lijstje staan, en waar de meeste mensen dan ook voor kiezen. Wij hebben de grootste en de bekendste modellen even voor je op een rijtje gezet.

Het bekendste merk; de Vespa

image

Dit Italiaanse merk is verrassend populair hedendaags. De meeste lieden die nadenken middels een scooter, denken aan een Vespa. Het is een mooie scooter met een egaal voorkomen. Hieronder zie je de populaire modellen van dit moment:

  • De Vespa LX I met een 50cc motor
  • vespa lx 4v 50cc motor
  • Vespa LX150 150cc
  • Vespa GTV 300 met een 300 cc motor

Italiaans model uit de jaren 50

Hou jij van vintage? De scooters hebben allen een 50's look! Wel het uiterlijk van een retro scooter, maar https://en.wikipedia.org/wiki/?search=Vespa Piaggio dan wel met alle gemakken van nu! Genuine is gevestigd in Chicago. Onderstaand een tabel van de bekendste modellen:

o De Buddy 50 met een 50cc motor

image

o Buddy 125 125cc

o Buddy Stella, klassieke scooter met 147cc

Door te kiezen voor een van deze merken weet je beslist dat je geen enkele miskoop begaat. Mits je al een soort scooter in gedachte had, is dit mogelijkerwijs makkelijker. Het is aangenaam om rond te kunnen rijden op de scooter. Dat heerlijke gevoel zodra je de wind langs je gedaante voelt is scooter kopen nederland zowat magisch.