Scooter Merken? Dit Moet Je Weten

Scooter Kopen Uitgesteld Betalen? Hier Moet U Op Letten

Fast http://www.thefreedictionary.com/Vespa Piaggio & Furious Scooters is de grootste online winkel voor scooters van de Benelux. Lage prijzen, service aan huis en een betrouwbare levering zorgen ervoor dat wij toddler nu toe al zo, n 75.000 klanten hebben voorzien van een nieuwe scooter en/of accessoire. Vindt u online orinteren heerlijk scooter kopen prijs maar vindt u het prettig om even face to face de laatste vragen te stellen Wij nodigen u van harte uit om in onze display room de scooters te bekijken.

Scooter op afbetaling Scooter kopen op afbetaling Bij Quick en Furious kan dat gewoon. Wij hebben een interessante leaseconstructie zodat je het hele bedrag niet in een keer hoeft neer te leggen. Zo kun je toch een nieuwe scooter kopen zonder dat je over het hele bedrag hoeft te beschikken.

Scooter Kopen Waar Op Letten? Let OpScooter Kopen Nieuw? Kijk Hier Naar

image

Een langere looptijd betekent een lager maandbedrag. Bij ons kun je kiezen voor een leasetermijn (afbetalingsperiode) van 12, 24, 36, 48, 60 en 72 maanden. De afbetalingsregeling is zo flexibel dat je ook een deel kunt leasen en een deel direct kunt betalen. Ook mag je altijd tussentijds extra aflossen zonder dat daar extra kosten bijkomen.

Fast Furious scooters

Christiaan Huijgensweg 10, 2408 AJ Alphen aan den Rijn
$10900 3278387
Scooter Kopen Online? Klik Hier

Zo kun je de tweewieler direct volledig betalen, in 3x, of in termijnen (leasen). Kies je voor 'in 3x' dan betaal je by means of de store het eerste deel, binnen 30 dagen het tweede deel, en binnen 60 dagen het derde deel. De rekening ontvang je dus achteraf. Zo heb je rustig de tijd om het totaalbedrag dus binnen 2 maanden te betalen.

Scooter Kopen Nieuw? Goed OplettenScooter Kopen Uitgesteld Betalen? Doe Het Goed

LET OP: in 3x is alleen mogelijk tot een bedrag van 4000,- euro. Tweedehands scooter aanschaffen of toch nieuw Wanneer je veel waarde hecht aan de betrouwbaarheid van een scooter, dan raden we je zeker een nieuwe scooter aan. Bij een tweedehands scooter is vaak de technische staat onbekend en kunnen de kosten tevens flink oplopen.

Scooter Kopen Retro? Lees DitScooter Kopen Prijzen? Waar Precies

Scooter Kopen Nederland? Lees Dit

Bovendien krijg je, wanneer je een nieuwe scooter koopt, ook garantie. Normaal is dit 2 jaar, maar sommige merken geven zelfs 3 jaar garantie! Wanneer je een nieuwe scooter kopen een te grote uitgave vindt, dan kun je ook gebruik maken van onze lease zodat je hem kunt kopen op afbetaling.

Ook kun je kiezen om vooruit te betalen via de bank of een betaalregeling te treffen waarbij je in termijnen betaalt. In onze scootershop noemen wij dat leasen. Zo kun je toch de scooter kopen pass away je mooi vindt, zonder dat je over veel geld hoeft te beschikken. In onze winkel kun je contant afrekenen en pinnen.

Wat voor scooter kan je het voornaamste aankopen?

Er zijn wel een reeks redenen te bedenken waardoor je liever een scooter zou verlangen in plaats van een auto. Een fiets is dan wellicht enigszins langzaam maar een scooter is uitstekent. Investeren betreffende een scooter is dan ook beslist een correct idee. Aangaande de aanwijzingen die in dit bericht staan brengen wij jou alvast op weg. Zo weet je precies precies waar je op moet letten bij jouw aller eerste scooter aankopen.

image

Bepalen welke scooter je kiest

De variatie bij de aanschaf van de aller eerste scooter wordt hoofdzakelijk bepaald betreffende je rijbewijs en betreffende de eisen die je stelt bij een scooter. Heb je hem uitsluitend nodig om naar je werk en naar huis te karren dan heb je voldoende aan een kleine scooter. Wil je daarentegen een permanent alternatief bezitten om mee te rijden dan kun je altijd voor een iets meer gedurfd model kiezen, zoals bijv. een 125cc.

De ettelijke bekende merken

Bij een scooter aanschaffen is het van belang dat je juist kijkt naar het merk dat je wilt aanschaffen. Er zijn twee heel beroemde merken op de markt te treffen, de meeste mensen komen dan ook bij die aanbieders uit. Wij hebben de belangrijkste en de bekendste modellen even voor je op een rijtje gezet.

Piaggio (Vespa)

Dit Italiaanse label is verrassend populair momenteel. De menige mensen die nadenken met betrekking tot een scooter, denken aan een Vespa. Het is de typische scooter, merendeels beroemd om zijn strakke stalen frames. Hieronder zie je de populaire modellen van dit ogenblik:

  • vespa lx I 50cc motor
  • vespa lx 4v 50cc motor
  • De Vespa LX150 met een 150cc motor
  • Vespa GTV 300 met een 300 cc motor

Genuine scooters

Hou jij van vintage? De scooters bezitten allen een 50's look! Vintage gecombineerd met moderne techniek, ideaal toch? Genuine is gevestigd in Chicago. De modellen van Genuine die op dit moment onwijs bekend zijn, zijn onder andere:

  • buddy50 50cc motor
  • De Buddy 125 met een 125cc motor
  • De Buddy Stella is de klassieke Genuine scooter, deze heeft een 147cc motor

Door te kiezen voor een van de bovenstaande merken en modellen zal je 100% zeker begrijpen dat je niet de fout in zal gaan met jouw aankoop. Dit maakt het een stuk gemakkelijker om de scooter te kopen die aansluit met wat je al die tijd al in gedachten had. Het is heus geen straf wanneer je mag karren op een scooter. Dat heerlijke gevoel zodra je de wind richting je gezicht voelt is vrijwel magisch.